Blar i NOFIMA vitenarkiv på forfatter "Hovda, Maria Befring"
-
Effect of high pressure and thermal processing on shelf life and quality of strawberry purée and juice
Aaby, Kjersti; Grimsbo, Ingunn Haugland; Hovda, Maria Befring; Rode, Tone Mari (Journal article; Peer reviewed, 2018) -
Høytrykksprosessering av sjømat. Litteraturgjennomgang
Rode, Tone Mari; Hovda, Maria Befring (Nofima rapportserie, Research report, 2012)Rapporten gir en oversikt over den relativt nye og skånsomme prosesseringsteknologien høytrykksprosessering (HP); hva som er gjort innen HP av sjømat, hvilken effekt prosessen har på mattrygghet og kvaliteten av produktene. ... -
Økt utnyttelse av plommer, søtkirsebær og bringebær med høytrykksprosessering
Hovda, Maria Befring; Vangdal, Eivind; Rode, Tone Mari (Research report, 2014)I Norge er det et mål å øke forbruket av frukt, bær og grønnsaker. Ved økt produksjon av disse, vil man i høysesongen kunne få en høyere produksjon enn det som blir solgt for fersk konsum. Høytrykksprosessering (HP) kan ...